#SaveGaza

Image Hosted by ImageTitan.com

miracle

Saturday, April 16, 2011

story bout our family JCS1105A part1..

salam semua,hari ni just wanna share bout my classmates for 5 semester..ha,dlu2 punye post ada cite pasal dorg ni,tp biasela mase tu bru2 knal x observe dorg sgt..time ni mmg confirm da knal perangai mereka2 ni,Jom Selongkar Perangai Mereka.
  • Fairus@ abg ngah(pic atas kiri skali):abg ngah ni cool orgnye,byk pengalaman duka dia zaman muda2 dlu,ops!sori bangah.dia xlokek ilmu,tu yg penting..dlu single,skrg dgn tettt..nt sy knalkan siape tett itu..hehe
  • Azraf@acot:(pic tgh2 atas):acot ni geng2 bangah gak umornye,tp die plg mude antara gmb 3jejaka teratas tu..yg ak tau la acot ni suke main dota,laki mane xsuke main game ye x..bhgn teknikal terror woo..security die plg hebat la bhgn teknikal2 ni..kalo aku,hampeh!
  • Adib@belut:(pic atas kanan skali):ha,ni bru btol2 geng abg ngah,warga2..hehe.gurau je.adib ni jenis nk ktawe je keje die,tp dlm ati sape yg tau kan..sejak2 da dpt bunga ni nmpak sket teratur sket style die.hehe.nmpk cm org yg jnis suke main2 dlm klas,tp overall die study ok,byk tlg kitorg gak..
  • Afizan@bipi:(bwh kiri skali):adoi,ni budak kicik slalu nk jd gangster woo..padahal xde sape pon tkut.haha..nmpk cam xtau pape,tp mcm2 gak die tau,same cm acot,terer teknikal gak bipi ni..
  • Faiq@kiki:(bwh tgh2):kalo sebut name kiki mesti terbayang ima..eheh.kalo nak tau ima yg mne,nt tgg..kiki ni kalo xknal die mesti ckp die cam budak2..mmg pun!Tapi,walaupon cmtu,bile diberi keje or amanah kiki mesti wat btol2..nmpk la kiki ni rajin..kalo die xsuke something pon die akan direct je ckp..
  • Syazwan@sayib:(bwh kiri):sayib ni kalo wat keje mmg ok,tp cool2,jgn cepat mrh..nmpk la responsible bile ade tugas,lg2 time jpk die wat sungguh2...ade ke aku kne gosip ngan die dlm klas,xpe2 gosip kalo xbenar xjadi pape pon..hehe.
 Ni bru part 1 story bout 5a'..wait for new post kite knal sape tett, ima yg mne,sape kucen ensem..hehe.SALAM!GUDLUCK FINAL!!

    4 comments:

    ika (",) said...

    cool giler...ble nk cte psl dak pempuan?

    Imran Mazlan said...

    waaahh. ni jejaka2 pilihan ke? heheh

    adeq said...

    ika:cuti sem nt ak cite sal korg k~
    im:xde maknenya jejaka pilihan.hwehee..

    aiNi said...

    oo cenggitu cternye...sye curious nk taw sal wanita nye lak...hee:D