#SaveGaza

Image Hosted by ImageTitan.com

miracle

Thursday, September 17, 2009

csd2s1!nAk TaU PeRsOnaLiTi KorAnG??


Remove Formatting from selection
(berdiri di blkg belah kiri,abg ngah,kiki,adib,sayib,
padel,pijan.tengah dr kiri aten,iza,ima,fara ain,pa,nun,aini,fafa,aku,seha.bawah dr kiri zaika,kak

lulu,ana,abby,cj.plg bwh noe n ady)acot gmb di sebelah atas.





Salam syawal yang akan berkunjung tibe tidak berapa lame lagi..kali ni,aku nak citer simple2 je pasal perangai or personaliti dak2 klas aku sorg2...meh kite tgk sape yg kena!






  1. abby~memilki daya pemikiran yg kreatif,suke masak and sgt appreciate org laen..



  2. ana~suke merendah diri(almaklumlah keturunan kerabat diraja,ehe juz joke ana),komited dlm melakukan sesuatu perkara,dan ade goal yg tersendiri dlm idup.



  3. fafa~seorang yg berusaha dlm stp pkerjaan,lemah lembut(ade gaya keibuan yg tinggi,uhu),tenang.



  4. nun~bagi yg kurang mengenalinya pasti ckp die pndiam,tp sbnanya nun ni ley tahan klakar gak,lg2 pas kwn ngan cj..



  5. noe~org kate die mysterious,tp bgi aku die ok je accualy juz die lbey idup dlm dunia internet..u look alive beb!stylo,suke fotografi(aku suke lotong ko)..



  6. aini~besfrenz aku,cpt pick up sket otak die dri aku..die takkan lega selagi keja2 die tak setel,dlu agak pendiam tp skang da peramah benor..jg mare.



  7. areesa @ cj~ tgk dri blkg cam ustazah,bile dri dpn cam wan maimunah,haha..jgn silap bukan muke yg same tp perangai..gurau je ji,perangainye ley tahan gonjeng,ade style tersendiri,pandai auta gak kdg2,ape yg die auta sume org caye lak 2.haha.cj,ko mmg lawak!



  8. pa~die ptutnye jdk kakak ktorg,tp punye gereknye perangai die yg giler2 2 smpai org ingt die sebaya ktorg.pa jenis otak geliga,bab programming,otak die running laju gile beb!



  9. kak lulu~die mmg tegas,kalo die bg arahan tu mmg direct je dgn confident,wa salute lu bhgn tu,kdg2 grng gak akak kte ni,tp so far ok ajer..



  10. nuriza~ni la pendakwah penyebar syiar islam EXCO PERMAS dlm klas aku agar sume yg tersesat kembali ke pangkal jln termasuk aku,iza bgs bab2 nasihat n motivasi org2 nih.



  11. aten yuhee cap limau~aten ni tak byk ckp or songel dlm klas,tp kalo da berbual ngan die bes woo,mcm2 cite ade.diam2 die berisi beb,pandai..



  12. zaika~ika ni rapat ngan aten,die syg kucing die tp tak silap aku kucing die mati coz rndu kt die,if i'm not mistaken la..cian ika,ika suke senyum,die nyanyi suare sodap woo..(suro die nyny lg SITUASI,sodap!)



  13. seha~ha,seha ni okla,byk idea nk berckp,komunikasi bgus tu yg dpt jdk exco compass.haahaa.seorang yg pandai n suke amek gmb snap dak klas..OPSS!seha,aku terkantoikan lak ko snap dorg!!kwang3..



  14. fahima~paling market dlm klas,mane tak muke mg comeyh!suke senyum tu yg kulit muke licin..uhhuhu.



  15. farah ain~gerek beb!aku knal time same2 interview sains sukan,then tup2 same klas ngan aku lak dlm uitm segamat ni..ehe.ramah nor,org johor mmg ramah tamah.



  16. fairuz @abg ngah~caring,sgt menjage kebajikan adeq2 nye,pengalaman idup menjadikannye sorg yg matang n bantu mematangkan aku sendiri sbg adeqnye..



  17. kiki~ tgk cam nerd,sbnanye tak pon,suke liverpool cam aku,cool je orgnye,akak ko pon sempoi beb!



  18. sayib~cam mat2 jiwang gamaknye,mane tak nye,otak die ni bhgn bahase bgs,cam dlm bel ke ctu ke.ade potensi jd ckg bahase mlyu ke inggeris ke..



  19. bipi @ pijan~tak byk ckp,tp skali da cp,peh!jahwe die kluo dah..haha.manis mukenye..



  20. acot~ade gaye bahase yg bgs dlm penulisan,die suke pikir out of de box,tlbey out kot..otak ko pikir jauh,bgs gak,terbke gak minda bile dgr soalan2 ko yg sukar d jwb!



  21. padel~del@ bam ni kdg2 mulut die ckp jujor sgt ley gak..ikut sdp die je..die kne ade pmpn yg btol2 ley guide die bru die ok kot??



  22. adib~ni lg stu abg dlm klas ktorg,tp adib seangkatan ngan pa,die jenis gerek n giler2,caring kt sume adeq2nye..



lastly,aku..perangai aku lak korg tgk camne?ape lg komen la!!!




6 comments:

khaiRur_FaiQ said...

nanti jenguk blog aku taw..
beside that, ko sepatut nye ckp yg kiki kacak, hensem, kacak dan hensem n bakal suami ima...
klu nerd tu kire salah org kot...

MR.Fairus said...

Pandangan dak klas dari kacamata adik. hampir 80% tepat kut? hehe.

Nurul said...

ko pla bising je dlm klas..
tp kalo ko xde,mcm sunyi je..
hehehehe

KaWaiiSa MaRsHMeLLoW said...

peh adeq..
nanges2 aq bce blog k0 comnt psl aq..
t'harunye..haha..
pt0tnye kerabat raje kne de bgge dri,bkn rendh dri..hik2..
ko lak klau xde at kls an,aq rse cm seram sjuk je kls..huhu..
kirenye xde k0,mmg x besh..=)

~fasiha~ said...

sori la lmbt komen..
bru pasan post ko yg nie..

hahhahah..
ko nk ckp,ko reti mnilai org r adeq an..
tp mmg btol r..
nie yg cyg kt ko 2..hhhehe

acOt said...

adex?
sapa adex?
xkenal lah...
muahahahahahahahah...