#SaveGaza

Image Hosted by ImageTitan.com

miracle

Friday, January 22, 2010

yg SAYANG ditinggal2kan..

salam semua... aku tau,pe yg aku tinggal2kan..for sure blog aku ni...coz syg la aku rarely write on my only blog..Anyway,busy accualy settle my paperwork 4 program"CS EKSPLORASI SISWA"..aku da hantar kt hep and now juz wating 4 approval..hope i can make it!!maybe some of my frenz tertanya2 nape aku beria2 nk sgt program ni berjalan...firstly,dlm jiwa aku ni mmg sebati and fanatisme bout camping,motivation and so on..time cuti sem tak dpat join satu consultant pun jadi fasilitator,so dgn adanya peluang tuk wat program,mmg aku tak lepaskan.....so,kesimpulannya,dalam idup kita,ada benda yg kite suka wat,as long perkara tersebut memberi benefit,so why not continuing doing thing u luv!!!!!!

2 comments:

Nurul said...

x sabar nk buli budak..
hahahaha..

adeq said...

jgn buli lbey2...adek2 org sume tue..