#SaveGaza

Image Hosted by ImageTitan.com

miracle

Friday, July 23, 2010

CALcuLus...

SALAM SEMUA...
                  arini mood nak cite pasal subjek "kegemaran ramai" CALCULUS...actually,aku mmg dari sek rendah selalu dpt special attention kalo berkait rapat subjek math ni...teringat time sek rendah,aku mmg xpandai math,tapi ibu n ayah carikan tmpt tuition walaupon blur2 aku still teruskan usaha..dan upsr alhamdulillh dapat A.
Begitu juga time aku PMR,aku mmg segan sangat coz slalu kne panggil ngan cikgu math pegi bilik guru tuk bincang pasal result aku  coz tiap test mesti x perform..time tu aku sek berasrama,tapi Allah tunjukkan aku jalan utk sukses subjek ni,kebetulan cikgu math aku namemye cikgu Halimah,die jiran area2 umah aku,die sanggup amek aku kat umah tuk die bagi tuition tiap aku aku cuti hujung minggu..Berkat usaha serta kesabaran cikgu mengajar,alhamdulillah lagi skali aku dapat A tuk math..
                  time SPM lain sikit kesah aku,aku xbrape perform coz addmath aku xpaham lgsg,kini di universiti pon aku di duga mendapat subjek kira2 ini tuk aku duduki..dugaan tuhan,dalam ati aku selalu cakap"entah-entah jadi lecturer math x aku ni"...ehehe.tapi jauh sudut ati,takkan la...sem ni calculus make sure understand and pass..Kawan2 doakn aku ye...

3 comments:

cha'a said...

adik... cha'a ni.. yup3.. even english pn skng complicated bebeno.. sme2 r kite hadapiny.. :D

adeq said...

chaa rindu kt ko...

Nurul said...

sbnrnya x ssh sgt kalo kita rajin wt latihan..practice make perfect.. =)