#SaveGaza

Image Hosted by ImageTitan.com

miracle

Saturday, January 31, 2009

Cuti ooO cuti....


Terus terang aku bagitau,mase dengar je nak cuti seminggu,aku dah bayangkan ape aktiviti pertame yg aku nak buat...aku nak rehat sepuas-puasnye..Memang takde plan lgsg nak buat ape,nsb baiklah sepupu yg aku rapat dri kl blik jb,so,mase hari ahad lpas,die bwklah aku ngan adik aku pegi karaoke kat Festive Street Mall, Danga Bay..Mmg lepas sume tension bile dah nyanyi walaupun ke laut suare aku..haha..Next,hari jumaat pulak,aku dah gerak naik bas ke muar..Aku,Aini,Pa and Fafa ade kne wat research pasal dadah..walaupun dudok johor,tp ni first time aku ke muor..hehe..FaFa and Aini mmg org muo,so aku n pa mcm pelancong asing ikut je diorg ke mane..haha..kitorg tido umah fafa..pengalaman yg manis sgt2..family fafa baik sgt and sanggup layan kerenah kitorg ni..eheh.okla,rasenye tue je nak syer..wat kwn2 klas dcs110,i luv u all!!

8 comments:

malik said...

hope u'll doing well in Comp Science eventhough u didn't apply for it.

there is a lot of works for comp science students out there for sure!

MR.Fairus said...

Happy Birthday Adeq.. dah besar rupernyer. patutnya dah xleh panggil adeq nih. hehhe

aiNi said...

hepi besday..hahah adeq da tua..hehehe..pape pown wish ko epi elwezz yea..psl cter cuti ko nie..xsangke lak ko jd owang asing kt muo ek..nepal agknye..huhuhu..k smile alwezz..=)

daya said...

happy birthday....
semoga pjg umur dan ceria selalu...
sooorrry tak de hadiah lah....
have a good life kkkk

acOt said...

omg...terselit aku di sini

adeq said...

hai tulis la something..

acOt said...

tulis tulis tulis tulis...cukup x dik...
ke nk lg?tulis tulis tulis tulis....
hahahahaha

adeq said...

tak cukop ar..haha